Gratis leverans från 1.701,30SEK

30-dagars leveransgaranti

Snabb leverans

Frakt & Retur

Vi är som de 24-timmars nyhetskanaler: Vi gillar att hålla dig informerad under hela orderprocessen. När du gör en beställning får du ett meddelande orderbekräftelse direkt. När din beställning börjar sin road trip från vårt lager till dig skickar vi ett e-postmeddelande med UPS Tracking information. Glöm inte, vi skickar måndag till fredag ​​bara. UPS Standard sjöfarten är oftast levereras i 5 till 7 arbetsdagar. Det ger dig precis tillräckligt med tid att skryta för vänner att du väntar nya items.UPS marken frakt är gratis på alla inköp.

De flesta beställningar på In-Lagervaror börja levereras så fort som din online köp är klar. Varor skickas när de finns i lager, din betalning har godkänts, och den mottagande adressen är verifierad.

Till exempel, om du beställer en i-Lagervara på måndagen som lämnar lagret i 1-2 hela arbetsdagar, kommer det att lämna lagret i slutet av dagen onsdag. Efter din beställning lämnar vårt lager, leveranstider varierar beroende på vilken leveransmetod du väljer i kassan och var din leveransadress. Observera att arbetsdagar är måndag-fredag, med undantag av federala helgdagar.

Returpolicy

Livet är hårt. Kläder ska vara enkelt. Vi erbjuder ett av de enklaste återvändandepolitik på nätet. Om det inte passar, eller om det bara inte är din kopp te, returnera oanvända köp inom 30 dagar för utbyte eller återbetalning.

Dina kläder är fullt motiverat med varje tillverkare mot tillverkarens defekter. Observera: ingen garanti av någon klänning tillverkare täcker repor linser eller oavsiktlig brott eller skada. Varje klänning är noggrant kontrolleras före leverans. Om en skada inträffar under transporten, kontakta avsändaren.

De flesta garantier är under två år från leveransdatum. Garantier kan variera mellan olika tillverkare, dock. Garantiinformation är listad som en del av produktbeskrivningen för varje klänning och mer detaljerad information medföljer varje produkt leverans.

Reparationer av fel klädsel under garanti är oftast utan kostnad. Men du kommer kunna visa inköpsbevis inom garantiperioden, så se till att spara alla kvitton och register transaktion.

För Annullering

Om du behöver annullera en beställning - så länge ordern ännu inte har levererats, kan vi annullera beställningen och 10% avbeställningsavgift att debiteras.
Tyvärr, när ordern är i händerna på avsändaren, finns det ingen återvändo och du kommer att behöva gå igenom retur / återbetalning processen när din beställning anländer. (Special. Anm: Om du verkligen vill, vi kan omdirigera paketet tillbaka till oss och debiterar dig UPS 30 $ omdirigering avgift och gäller fraktkostnader Det är bara om paketet är på väg och inte ut mot postförskott.

Börsen Instruktioner

Utbytet är en del av vår enkla återvändandeprocessen: bara begära en ny post som du fylla i return.Exchanges är alltid i mån av tillgång vid hemkomsten tas emot och bearbetas. Om du är rädd det objekt som du behöver kommer att sälja ut, kan du placera alltid en ny order i stället begära ett utbyte under återvändandeförfarandet.

Se dubbelt Utbyten alltid innebär återlämnandet av ditt ursprungliga inköp och skapandet av en ny order. Du kommer att se två transaktioner på ditt kreditkort eller betalkort uttalande: en kredit för ditt ursprungliga inköp och en avgift för växling du nya inköp. Ha tålamod, kan det ta upp till två fakturering cykler för krediten transaktionen syns på ditt kontoutdrag beroende på din kortutgivare.

Utbytet är inte tillgängliga för internationella beställningar. Om du vill byta en klänning till en annan storlek eller stil, måste du returnera din nuvarande ordning och en ny beställning för objektet (s) du önskar